Home / Our work / Omidyar Network
  • Omidyar Network

    London EC1 / Financial / 6,500 sq ft / 6 weeks

  • Consult and design

    With an approaching lease end and a desire for an improved workspace, Omidyar approached us to relocate their company into a brand new workplace. Their main concern with their previous office was the poor acoustics in the building and insufficient space to accommodate an increased number of employees. Omidyar had a clear vision for their office: they sought a sophisticated and understated working environment.

  • `
  • Manage and build

    We carried out multiple design workshops with a select number of decision makers within Omidyar. Our designers used natural finishes and a tasteful colour palette across all materials to achieve the desired sophisticated finish. In order to address their previous workplace challenges, we consulted an acoustic engineer to achieve sufficient acoustic levels in their new workspace.

  • `
  • The new space

    We constructed an open plan office space with thirty-five workstations alongside an open plan breakout area and roof terrace. The final design also includes a large boardroom and multiple meeting rooms, cellular and informal, to accommodate both client and internal meetings in a vibrant yet relaxed atmosphere.

  • `

Related projects