Home / Our work / ITRS
  • ITRS

    London EC2 / Technology / 6,600 sq ft / 7 weeks

  • Consult and design

    ITRS wanted their workplace to support inter-departmental interactions and collaboration across the business. Our team undertook several design workshops to fully understand their brief, their business and their people.

  • `
  • Manage and build

    Our team worked with the existing architecture of the building to create an open plan space with an exposed roof. We built self-contained meeting pods fitted with high-specification AV solutions to create huddle spaces and encourage collaboration. Our furniture specialist conducted a storage rationalisation process to align ITRS’ storage solutions with current environmental standards.

  • `
  • The new space

    The final space is minimalistic, bold and functional. The large breakout area acts as a focal point to encourage social interactions, idea sharing and informal meetings. We utilised every aspect of the space by transforming two roof terraces to allow ITRS to host events and bring meetings outdoors during the warmer months.

  • `

Related projects