Home / Our work / Orega – Uxbridge
  • Orega – Uxbridge

    Uxbridge UB8 / Other / 10,000 sq ft / 12 weeks

  • Envisioned

    Our latest project with Orega, a UK based service office provider, required us to fit-out their office space in Uxbridge to accommodate more people. They wanted to create a thriving workplace environment that suited the stunning building they acquired.

  • Shaped

    We held design workshops with Orega’s design team and created three space plans for them to choose from. We communicated with fire regulators and building control to tweak the fire strategy and increase the number of people they could hold in the space. To do so, we expanded the escape staircase. As the corridors were long, we also installed linear lights to widen the space.

  • Transformed

    Orega’s new office space is light and sophisticated with pops of colour. They have a mixture of large meeting rooms, collaboration spaces and private work areas to accommodate different personality types and workplace demands.

Related content