Home / Our work / JUUL
  • JUUL

    London WC2 / Other / 14,000 sq ft / 12 weeks

  • Envisioned

    JUUL wanted to create a contemporary UK headquarters that embodied the style of their US offices while standing alone as an independent UK base. They also wanted to convert the ground floor into a shop to further support their brand identity.

  • Shaped

    The building JUUL acquired was originally designed by well-known architect, Richard Seifert, so we maintained a lot of the character from the original space. As the office was split over six floors, we styled each level to have a different creative impact: we utilised bespoke lighting, integrated planting and made the most of branding opportunities. We designed the office space in Revit and created a 3D visualisation that enabled us to walk JUUL through the space as the design progressed; involving them in the process from start to finish.

  • Creating the first London office for JUUL was an exciting project. We have created a fantastic space that provides flexibility for our future growth while also giving a professional environment to showcase our brand to our national retail partners.

    JUUL

    David Randall, Director of Operations & Ecommerce

  • Transformed

    JUUL now have a warm, contemporary workplace that reflects their brand identity and the style of their US offices. The six floors accommodate a variety of stylish open plan spaces, flexible work areas and outstanding meeting rooms. The shop on the ground floor is simple yet impactful. On the top floor you’ll find the main social space with a multi-functional meeting room, bar and outside terrace. This space is a hub of collaboration.

Related content