Home / Our work / Marks and Clerk
  • Marks and Clerk

    London EC4 / 25,000 sq ft / 10 weeks

  • Envisioned

    Having outgrown their previous workspace, Marks and Clerk approached us to design a flexible, professional and timeless new office. The brief: to create a workspace that could hold in-house events, reflect their brand in a subtle, sophisticated way, encourage connectivity and enable flexibility.

  • Shaped

    Working closely with Marks and Clerk, we pushed the brief to create a fully flexible workspace. We used full-height sliding panels to separate the meeting suite, breakout space and reception area so their new front-of-house area can be easily transformed to accommodate individual meetings, 30+ board meetings, 90+ seated events and 200+ standing events. To demonstrate how flexible Marks and Clerk’s new workspace would be, we created a mini movie that allowed them to virtually walk through their new workspace.

  • Transformed

    Throughout the new workspace, subtle pops of colour nod to Marks and Clerk’s brand identity. For the front of house areas, we used a timeless palette of timber, stone and mirrors to create a solid, trusted aesthetic. The new front-of-house area, communal space and lounge area can already be seen to inspire collaboration and connectivity.

Related content