Home / Our work / ProTravel
  • ProTravel

    London WC2 / Other / 10,000 sq ft / 4 weeks

  • Consult and design

    Having relocated offices to a period building in Covent Garden, traditional and classical on the outside, contemporary and spacious on the inside, ProTravel appointed our team of experts to design an office that both embodies the architecture of the building, and their brand identity. Through a series of client meetings, we learnt the priorities and aspirations of the new firm.

  • Manage and build

    While the company’s American owners drove the decisions and the budget, it was ProTravel’s local team managing the brief: to create a bright, light, modern and crisp working environment that reflects the integration of two businesses into one. ProTravel now has a working environment which has already lifted morale and improved communication and encouraged proper collaboration – essential in a firm formed from two.

  • The new space

    The result is a space that is largely open plan but features quiet rooms, meeting rooms, dedicated storage, the latest communications and an all-important breakout space with refreshment facilities.

Related projects