Home / Our work / Sia Partners
  • Sia Partners

    London EC1A / Management Consulting / 7,500 sq ft / 7 weeks

  • Envisioned

    Sia Partners were looking to upgrade and elevate their space to reflect their continued growth and outward-facing company culture. Beginning with a creative, workshop-based approach, we set out to create a sleek workspace in a neutral colour palette, highlighted in sophisticated tones of blush, mint, and sage. The new office features improved variety in meeting and amenity spaces, as well as an increased focus on wellbeing.

  • Shaped

    Marmoleum sheet vinyl made from 97% natural raw materials supports the working spaces on the fifth floor in a nod to the building’s history as a linoleum warehouse, while high back single sofas facing the outer glazing, and desks arranged around the outside of the building with a teapoint in the centre, ensure that natural light falls where it’s most needed. Flexibility and agility are prioritised, especially in the boardroom’s adjustable wall partition.

  • Transformed

    Sia Partners’ workspace stretches out over two floors of their building: we ensured that the fifth floor’s wine bar, terrace, and bright meeting rooms would provide the perfect environment to introduce visitors to the views of the city rooftop landscapes, while the fourth floor is built to support their teams in daily tasks. With a wellness room, and stand-out biophilia features like an indoor tree in the heart of the office, both floors support the same high-quality user experience.

  • The Guide to Office Fit Out

    Whether you’re seasoned in the fit out process or this is your first project, our step-by-step office fit out guide provides an overview of this complex journey.

    Download Now

Related projects