Home / Our work / Adidas
  • Adidas

    London EC1 / Health & Fitness / 16,000 sq ft / 10 weeks

  • Envisioned

    When Adidas first approached us, there wasn’t much of a brief. Adidas knew they wanted to move away from the corporate feel of their previous office, unite multiple design teams under the same roof – creating ‘one Adidas’ – and reflect their people, culture and building in the space. The openness with which Adidas approached the project made it incredibly exciting; and we took this opportunity to really push the boundaries of traditional workplace design.

  • Vision. Sustainability. Creativity. Collaboration.

    Adidas’ new London HQ has it all. Take a look inside →

  • website text & video size
  • Shaped

    We carried out a series of workshops with Adidas’s design influencers that enabled us to accurately represent their brand in the space. Because we were working with Herbal House, a former printworks factory that celebrates its industrial past, we used heritage colours and brass features to reflect the character of the space, whilst evoking Adidas’s brand DNA.

  • Transformed

    Adidas’s new workspace features open plan areas, meeting rooms with different personalities, semi-open collaboration spaces and a standout teapoint. But, that’s not all. Their new workplace also features an Entertainment and Influencer (EIM) room, a trend room and a show room; allowing Adidas to track the latest trends and host a range of events all under the same roof. But, there’s still more. As a brand, Adidas have always been focussed on sustainability. The chairs in Adidas’s new office are made from 100% recycled, ocean plastic waste and the teapoint is clad in 5,000 recycled, melted down yoghurt pots. Trust us when we say, your office really can do more than you think.

  • ADIDAS

    Finalists in the SBID International Design Excellence Awards 2020 in the Office Design category.

Related content