Home / Our work / Depop
  • Depop

    London EC2 / 7,500 sq ft / 6 weeks

  • Envisioned

    Depop, a rapidly growing social commerce app, recently ranked in The Sunday Times Tech Track 100 after experiencing average growth of 87%. Given their hypergrowth, Depop needed a bigger workspace. They envisioned a new space that reflected their brand – young, fashionable and sustainable – and complemented the building they acquired.

  • Shaped

    Throughout the design stage, we worked collaboratively with Depop to research and create design concepts. As a re-sale marketplace, Depop is making fast fashion sustainable. Cut to their new office, and you’ll see this way of thinking applies to their interior preferences too.  Depop were keen to use reclaimed furniture in the new space – resulting in an eclectic, sustainable design scheme. They also wanted to use raw, clean materials – so we used exposed brickwork, stainless steel and concrete flooring.

  • Transformed

    Raw, edgy and functional: Depop’s new office embodies their brand identity. Their new workspace mainly consists of open-plan workspaces that inspire collaboration. The communal kitchen has become a hub of activity and the spacious front-of-house area is great for holding team meetings and showcasing products.

Related content