Home / Our work / Sanlam
  • Sanlam

    London EC3 / Financial / 14,000 sq ft / 14 weeks

  • Envisioned

    Sanlam, a dedicated and innovative financial planning company, wanted their new workspace to embody the Sanlam brand identity. The focus was very much on the user experience – Sanlam wanted to create a collaboration hub and impressive teapoint area to open lines of communication.

  • Shaped

    As this was an in-situ refurbishment project, we cut and calved the existing space to create an environment that worked for Sanlam. We worked on the third floor while it was still in use, so we took special measures to minimise disruption and protect the existing furniture.

  • Transformed

    Throughout Sanlam’s new workspace, a neutral colour palette with soft edges and pops of colour creates a sense of unity with other Sanlam offices. The teapoint and collaboration space encourages communication, while the private workspaces enable employees to focus on high concentration work.

Related projects