Home / Our work / Sweat It
  • Sweat It

    London EC4 / Other / 6,000 sq ft / 10 weeks

  • Consult and design

    Sweat It, a rising physical training studio appointed us to design and build their first London based fitness centre. Working closely with the founder of Sweat It, we held multiple design workshops alongside visits to various existing centres to produce the final design.

  • Manage and build

    The brief was to create a premium fitness centre. Sweat It wanted a stripped back, functional, modern and industrial-style design to reflect their powerful company ethos. To achieve this, we used a dark grey colour palette, table legs made out of concrete blocks in the changing rooms, a reception desk with 1mm thick stainless steel bonded onto MDF and reclaimed metal works throughout.

    Branding was particularly important, so we made sure to display the company’s distinctive signage and graphics where appropriate. Our designers used LED lighting and high energy efficiency products to reduce energy consumption.

  • The new space

    We successfully met the brief, creating a gym like no other. The new space possesses an underground industrial feel, comprised of: changing rooms, an impressive open plan work out area and a touchdown reception area.

Related projects